TÜRKİYE ZEKA VAKFI OKULLAR ARASI ZEKA ŞAMPİYONASINDA İNCİLERİMİZ TÜRKİYE FİNALİNDE!

03.04.2024 51

Pamukkale ilçesinde tek okul olarak 5., 6. ve 8 sınıflardan öğrencilerimiz Türkiye Finali'ne katılmaya hak kazanarak bizleri gururlandırdılar. Okulumuz sorumlu öğretmenleri Sümeyra KILIÇ, Ece AKYÜZ, Sevde GÜMÜŞ'ü ve başarı gösteren 5. sınıf öğrencilerimizden  Şefika Naz ÇAKMAK, Reyyan MADENDERE, Medinegül ARDAĞ; 6. sınıf öğrencilerimizden Fatma Neva Şahal, Talha Arslanhan, Fatma Babuç; 8. sınıf öğrencilerimizden Hüseyin Eymen KARAKURT, Ecrin Melek ATA veHuriye Beyza ÖĞÜNÇ'ü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.