SIFIR ATIK PROJESİ

Sıfır atık; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, meydana gelen atık miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan; “atık önleme yaklaşımı” olarak tanımlanmaktadır. Bu bilinçle ile okulumuzda israfın önüne geçmek ve atıkların çevreye vereceği zararı engellemek adına SIfır Atık Projesi başlattık. Bu proje kapsamında, öğrencilerimizden okuldaki toplama noktalarına bırakmak üzere evlerindeki atık kağıt, atık yağ, atık pil ve atık elektronik eşyalarını getirmelerini bekliyoruz. Projeye katkı sağlayan öğrencilerimiz isimlerini proje sorumlu öğretmenimiz Seda AKYÜZ'e yazdırarak çekilişe katılıp sürpriz hediye kazanma şansını yakalayabileceklerdir.

09.10.2023 98