OKULDA KARŞILAŞILAN SORUN VE PROBLEMLERE BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN TOPLANTI DÜZENLEDİK

Okulumuzda karşılaştığımız bazı sorun ve problemleri belirlemek ve birlikte çözüm önerileri getirmek için okulumuz konferans salonunda, okul müdürümüz başkanlığında toplantı gerçekleştirdik.

11.02.2022 332

Okul idarecilerimizin yönetiminde başlatmış olduğumuz toplantıda, okulumuzda karşılaştığımız bazı sorunlara değindik ve hep birlikte çözüm önerileri getirdik. Fiziksel problemler, akademik başarıda aksayan yönler, sınıf yönetimi, veli-okul işbirliği, rehberlik hizmetleri gibi birçok konunun gözden geçirildiği toplantımızda öğrencilerimizi daha ileriye taşımanın mümkün olduğu ve bunun için yapılacakları konuştuk ve değerlendirdik.

11-02-202211-02-202211-02-2022