KOÇLUK EĞİTİMİ SEMİNERİMİZİ TAMAMLADIK

Okulumuz öğretmenlerine yönelik olarak düzenlediğimiz Koçluk Eğitimi seminerimizi tamamladık. Üç oturum şeklinde gerçekleşen "Yeni Nesil Öğrenci Koçluğu Becerileri" başlıklı seminer, eğitim danışmanı Sayın Hüseyin ER tarafından verildi.

26.03.2021 269

Eğitim Danışmanı Hüseyin ER'in sunumuyla gerçekleştirilen Yeni Nesil Öğrenci Koçluğu Becerileri konulu eğitimimizin 2.oturumunda yer alan Yeni Nesil Ögretmen Becerileri konusu kapsamında ögretmemlerimize "Öfke ve stresin tanımı, Öğrencilerde strese ve kaygıya neden olan etkenler, öfkenin kontrol edilmesi ile ilgili öneriler,stres ile başa çıkma yolları" başlıkları altında  örnek olaylar ve bu olayların çözümünde kullanılacak en verimli çözüm yolları hakkında interaktif ve keyifli  bir eğitim yapıldı.

Seminerin

I. Oturumunda

-Öğretmen davranışlarının öğretncilere etkisi

-Ne Bekleriz, Ne Olur?

-21. Yüzyıl Becerileri

-Yeni Nesil Ölçme Araçları

II. Oturumunda;

-Kendimi Tanıma

-SWOT Analiz-Beraber Çalışma

-Başarıya Bakış/Başarı Hikayeleri

-Nedir Verim? Neden Verim?

-Amaç-Hedef-Vizyon Belirleme

-Çalışmama Bahaneleri