İNCİ MANAV PROJESİYLE GELİŞMEYE DEVAM EDİYORUZ

Okulumuzda uzun bir süredir yürütmekte olduğumuz İnci Manav Projesiyle hem sağlıklı beslenerek bedenimizi;  hem de dürüstlük, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı geliştirerek ruhumuzu beslemeye devam ediyoruz.

29.12.2021 634

İnci Manav Projesinin çıkış amacı olan sağlıklı beslenme ve dürüst alış verişle öğrencilerimiz, herhangi bir satıcıya ihtiyaç duymadan para karşılığında alışverişlerini yapıyorlar. Böylece günlük vitamin ihtiyaçlarını karşılarken, "Bizi Aldatan Bizden Değildir" düsturunu da hayatlarına yerleştirerek güvenilir bireyler olma yolunda ilerliyorlar. Ayrıca, Askıda Meyve reyonuna da satın aldıkları meyveleri bırakarak, maddi açıdan alma durumu olmayan arkadaşlarının ücretsiz şekilde faydalanmalarını sağlıyorlar. Askıda meyve reyonumuz öğrenci velilerimizin de ilgisini çekiyor ve onların da katkılarıyla dolup taşıyor. Bu sayede harçlığı olmayan öğrencilerimiz de gönül rahatlığıyla meyvelerini yiyebiliyorlar. Rabbim Yapılan yardımları kabul eylesin inşallah.

29-12-202129-12-2021