İMAM HATİP MEZUNU CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ, ÖĞRENCİLERİMİZLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

07.01.2022 471

Okulumuzda öğrencilerimizi motive edecek çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Yön göstermek, rehberlik etmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla yaptığımız çalışmalarımızda bu hafta bir öğrencimizi konuk ettik. Denizli Gümüşler İmam Hatip Lisesi mezunu olup İstanbul Cerrahpaşa Tıp fakültesinde okumakta olan öğrenci kardeşimiz Fatih Tugay DEVRAN, öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

07-01-202207-01-202207-01-2022