Okulumuz Hakkında

İncilipınar Mah. 1203 Sokak No16 PAMUKKALE / DENİZLİ
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen dindar ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında; Münazara, Kırk Hadisi Ezbere Okuma, Arapça Hikaye Canlandırma, Arapça İlahi Okuma, Hafızlık, Kur´an Okuma, Ezan Okuma yarışmalarında İL BİRİNCİSİ, Futsal Takımımız ise İl İKİNCİSİ olmuştur.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

Yok

Pansiyon Bilgisi

Hafızlık Projesi kapsamında Pamukkale müftülüğüne bağlı Kız Öğrencilerimizin kaldığı Üçgen ve Fatih Kız Kur´an Kursu Yurtları, Erkek öğrencilerimizin kaldığı Merkezefendi Hafızlık Yurdu mevcuttur.

Denizlinin her bölgesinden gelen servisimiz vardır. 24 servis aracı mevcuttur.

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Pamukkale Merkez ilçesindedir. Merkeze 5 km´dir. İncilipınar Pazarı yanında ve İncilipınar parkı sol tarafındadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Denizlinin en eski ve merkezi mahallelerinden olan İncilipınar Mahallesinde olup şehrin en büyük parklarından olan İncilipınar parkına yakın ve Salı kapalı pazarının hemen yanındadır.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

Masa Tenisi, Futbol, Futsal, Hentbol, Basketbol, Satranç, Mangala, Dart, Judo, Karete ve Tekvando sporları mevcuttur.

Proje Çalışmaları

Müftülük iş birliği ile Hafızlık Projesi yürütülmekte olup, Bu kapsamda 99 öğrencimiz vardır. Yabancı Dil Projesi uygulanmakta bu bağlamda 10 sınıfımız mevcuttur.