DENİZLİ / PAMUKKALE - İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu

İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu

İncilipınar Mah. 1203 Sokak No16 PAMUKKALE / DENİZLİ
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen dindar ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında; Münazara, Kırk Hadisi Ezbere Okuma, Arapça Hikaye Canlandırma, Arapça İlahi Okuma, Hafızlık, Kur´an Okuma, Ezan Okuma yarışmalarında İL BİRİNCİSİ, Futsal Takımımız ise İl İKİNCİSİ olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal
09.00-16.20
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
İngilizce - Arapça
Pansiyon Bilgileri
Hafızlık Projesi kapsamında Pamukkale müftülüğüne bağlı Kız Öğrencilerimizin kaldığı Üçgen ve Fatih Kız Kur´an Kursu Yurtları, Erkek öğrencilerimizin kaldığı Merkezefendi Hafızlık Yurdu mevcuttur.
0 - Yok
Ulaşım
Ulaşım 4 nolu Ulucami-Kampüs, 20 nolu Üçler-Bayramyeri-Kampüs ve 31 nolu Bayramyeri-Tokat Cad.-Kampüs otobüs hatları ve Ulus dolmuş hatları ile sağlanmaktadır.
Denizlinin her bölgesinden gelen servisimiz vardır. 24 servis aracı mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Denizlinin en eski ve merkezi mahallelerinden olan İncilipınar Mahallesinde olup şehrin en büyük parklarından olan İncilipınar parkına yakın ve Salı kapalı pazarının hemen yanındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Pamukkale Merkez ilçesindedir. Merkeze 5 km´dir. İncilipınar Pazarı yanında ve İncilipınar parkı sol tarafındadır.
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi, Futbol, Futsal, Hentbol, Basketbol, Satranç, Mangala, Dart, Judo, Karete ve Tekvando, wushu ve Oryantiring sporları mevcuttur.
Proje Çalışmaları
Müftülük iş birliği ile Hafızlık Projesi yürütülmekte olup, Bu kapsamda 66 öğrencimiz vardır. Yabancı Dil Projesi uygulanmakta bu bağlamda 10 sınıfımız mevcuttur.