İncilipınar Şehit Burhan Acar İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen, Milli ve Manevi değerlere bağlı, dindar ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2019/2020 Eğitim Öğretim yılında; Hafızlık (Erkek) İl Birincisi, Hafızlık (Kız) İl İkincisi,Kur´an Okuma İl Birincisi, Ezan Okuma yarışmalarında İL Dördüncüsü olmuştur.

Pansiyon Bilgileri: Hafızlık Projesi kapsamında Pamukkale müftülüğüne bağlı Kız Öğrencilerimizin kaldığı Üçgen ve Fatih Kız Kur´an Kursu Yurtları, Erkek öğrencilerimizin kaldığı Merkezefendi Hafızlık Yurdu mevcuttur.
Saatler: 9.00-16.10
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: Denizlinin her bölgesinden gelen servisimiz vardır. 24 servis aracı mevcuttur.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022 LGS´DE %0,5´te=2 %1´de =4 %2´de=10 %5´te=17 %10´da=38 öğrencimiz vardır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 8. Sınıftan mezun olan öğrencilerimizin %72'si sınavla öğrenci alan proje okullarına merkezi yerleştirme ile yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Futbol, Futsal, Hentbol, Basketbol, Satranç, Mangala, Dart, Judo, Karete ve Tekvando, wushu ve Oryantiring sporları mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: Kodlama ve İnovasyon atölye çalışmaları
Proje Çalışmaları: Müftülük iş birliği ile Hafızlık Projesi yürütülmekte olup, Bu kapsamda 132 öğrencimiz vardır. Konuşma garantili aracı dilsiz Yabancı Dil projesi uygulanmaktatır. Öğrencilerimiz 5. sınıfın sonunda ingilizceyi konuşabilmektedirler.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-twening projesi ve ERASMUS+ Projeleri uygulanmaktdır.
Diğer Hususlar: OKULUMUZ 2020 NİSAN İTİBARİYLE ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJE OKULU OLMUŞTUR.

Telefon - 0258 213 14 16

Belgegeçer - (258) 213 1416

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://incilipinariho.meb.k12.tr

Adres - İncilipınar Mah. 1203 Sokak No16 PAMUKKALE / DENİZLİ

Öğretmen :54
Öğrenci :665
Derslik :28
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Resim Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1320
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Denizlinin en eski ve merkezi mahallelerinden olan İncilipınar Mahallesinde olup şehrin en büyük parklarından olan İncilipınar parkına yakın ve Salı kapalı pazarının hemen yanındadır.

Adres - İncilipınar Mah. 1203 Sokak No16 PAMUKKALE / DENİZLİ

Ulaşım Ulaşım 4 nolu Ulucami-Kampüs, 20 nolu Üçler-Bayramyeri-Kampüs ve 31 nolu Bayramyeri-Tokat Cad.-Kampüs otobüs hatları ve Ulus dolmuş hatları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Pamukkale Merkez ilçesindedir. Merkeze 5 km´dir. İncilipınar Pazarı yanında ve İncilipınar parkı sol tarafındadır.